Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Soepele verbinding tussen HDMI stekker en kabel?


15 juni, 2014, Categorie:

Martijn, De RUconnected hdmi kabel , weet jij of deze kabel van 3 mtr. soepel genoeg is om een hangende tv met een wanduitslag van plusminus 60 cm (dus naar voren toe ) te kunnen maken, dus kunnen de HDMI pluggen / kabel deze beweging aan ??

Antwoorden

geaccepteerd

Dank je Martijn, ik ga er mogelijk mijn voordeel mee doen.

Hoi,

Wat bedoel je precies met de wanduitslag? Het is een soepele kabel maar dus wel een platte kabel, wat hem anders doet bewegen als een ronde kabel. Dat gaat iets stugger. De connector heeft daarbij wel wat ruimte nodig.

Martijn,

Ik bedoel hiermee de afstand die ik de tv middels de Vogels Thin muursteun van de muur kan afhalen (dus meer de kamer in).

Dus ik zoek een redelijk geprijsde soepele HDMI-kabel van 3 meter die 4K en H-speed  en 1080P en audio-return weergeeft, waarvan bekend is dat de connector deze beweging ook aan kan, dus dat ik niet na een periode weer nieuwe kabels zal moeten kopen.

Het ligt een beetje aan de afstand tussen tv en de receiver/speler maar als 3 meter ruim voldoende is denk ik dat je met deze kabel wel vooruit kunt. Als de kabel maar voldoende speling heeft en niet gaat trekken.

Een antwoord toevoegen