Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Philips 3D werkt niet meer en 3D-effect verschilt?


14 mei, 2014, Categorie:

Beste mensen,

Sinds paar maanden bezit ik een Philips 3D van het model 42PFL5028H12.

Toen ik hem pas had gekocht, kon ik nog netjes via de Smart TV op youtube gaan en daar naar 3D films kijken. Zeer goede kwaliteit, voldeed naar mijn verwachtingen. Ik kon mooi de dieptes zien, alles kwam zo wel op mij af.

Na dat ik het een tijdje niet meer had gebruikt, wilde ik nog even gaan amuseren en via Youtube weer naar 3D filmpjes kijken, maar dit keer lukte het niet. Ik heb dus op een Engels Philips site de vraag gesteld wat er aan de hand was. Er werd naar mij gezegd dat Philips de 3D functie van Smart TV’s weg heeft gehaald omdat het niet naar hun verwachtingen voldeed. Klopt dit?

Mijn tweede vraag. Zoals ik al eerder zij had ik perfecte beeld op Youtube via de Smart TV zowel 3D als normaal. Maar deze effect krijg ik integendeel niet bij de films. Bij de films krijg ik eerder een kijkdoos effect. Dus dat ik wel de dieptes zie maar wel in de TV zelf. Ik speel de films zowel via de Blue-Ray 3D apparaat van Philips af en via mijn laptop die ik aansluit op TV.

Kan iemand mij helpen?

Antwoorden

Hoi,

Dat heb ik nog niet eerder gehoord. Het lijkt me zeer sterk dat Philips die functie verwijdert, als het al zou kunnen. Ik zou Philips in Nederland even bellen want ik kan het moeilijk geloven.

Wat je zegt over 3D Blu-ray klopt. Dat is het effect wat je ziet en daar doe je helaas weinig aan.

Hey,

 

Bedankt voor je reactie, ik zal even bellen zoals je dat zegt.

 

Over de Blue-Ray gesproken, dus de effecten wat ik in de bioscoop zie, is onmogelijk om thuis te zien?

Ja, klopt. Dat is met name omdat het scherm een stuk groter is en de 3D-techniek net iets anders werkt.

Een antwoord toevoegen