Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Externe harddisk met films er al op afspelen op je tv?


8 juni, 2014, Categorie:

Ik krijg van familie een nieuwe harde schijf met daarop vele films in 3D voor mijn nieuwe LG 55UB850 smart tv. Nu zag ik dat mijn tv elke harde schijf eerst wil formatteren. Daarmee wordt het asnsluiten van een mooi gevulde harddisk onmogelijk gemaakt denk ik. Ik heb er ook nog een Duitse Panasonic twintuner bluraybrander erbij. Dat apparaat heeft en kan alles maar wil ook tot 8 externe schijven zelf formatteren en uniek voor dat apparaat maken. Ook daar hoef ik dus die nieuwe mooi gevulde harddisk niet aan te hangen…!

Heb ook de nieuwste TP-Link router type 1750 met twee usb aansluitjngen

. Kan die zometeen wel de data van die harddisk bij mijn LG TV  “bezorgen”??

of… kan ik geen kant uit met die meer dan 20 3D films straks?

Heb een geweldig passief  3D hd beeld trouwens op deze nieuwe LG 4K TV. Geweldige pop out effecten. Earth Flight 3D van de BBC is wat dat betreft ook geweldig. De vogels vliegen vaak haarscherp voor de tv! Voor net onder de 2000 euro is het een super tv.Doet vast niet ondef voor bijv. een Samsung en nu heb je gratis 2 brillen en kunt er goedkoop meer kopen.

Antwoorden

De “duitse” Panasonic is de DMR BCT820 trouwens. Een dijk van een apparaat maar niet Ziggo gecertificeerd. Dat laatste geeft wel wat ongemakken soms. Af en toe wat “Ruzie” tussen de twee cam modules die erin zitten, vaak zenddrlijst handmatig updaten in maar luefst  20 minuten, geen interactieve tv en tot slot geen nederlandse “on screen” en geen ondersteuning van Ziggo.

Mvg .  Sip

Ik snap niet helemaal wat je wilt doen.. Als je tv de harddisk per se wil formatteren kun je wellicht de films eerst even op een computer zetten en daarna overzetten naar de geformatteerde harddisk?

Martijn,

Ik wil die films graag kunnen afspelen maar het schijnt dat fabrikanten dat moeiljk maken door voor hun apparaten een externe schijf uniek te maken voor alleen dát apparaat?!

Ik neem aan dat ik dus die films van die harde schijf moet halen en op de pc opslaan en vervolgens die nieuwe harde schijf aan mijn smart tv hangen en laten “toekennen”?! Dan die harddisk weer an de pc en films terugzetten en dan zou het moeten kunnen?

Ik zou denken dat daar ook een stokje voor gestoken wordt door die schijf onbruikbaar te maken aan een pc, of heb ik dat fout…? Ik vrees ook nog dat mijn pc van 7 jaar oud geen bestanden van pakweg 23GB per stuk  zo maar wil kopiëren van externe naar intrrne hard disk,

Enig idee of het wel zou willen met de nieuwe hard disk aan de TP Link router?

Sip

Nee, dat durf ik niet te zeggen. Ik zou even met de fabrikant contact opnemen hoe zij dit qua schijven ingezet hebben. Ik ben nog niet eerder tegengekomen dat een schijf alleen voor de tv gebruikt kan worden. Het kan ook simpelweg zo zijn dat de tv met één formaat overweg kan, check hiervoor de handleiding.

try anothr usb port

 

Een antwoord toevoegen