Samsung UE50H6200 (H6200-serie) 3D led lcd tv review

20 juli 2014 2 Minuten 1 Reacties
Samsung-H6200-review-film

Een uitgebreide review van de Samsung UE50H6200, een 50-inch smart tv met led-achtergrondverlichting, actieve 3D-weergave en ingebouwd WiFi.

We focussen ons in reviews van nieuwe tv’s niet alleen op de high-end modellen met een fors prijskaartje, ook televisies die wat minder kosten worden door ons getest. In deze review kijken we bijvoorbeeld naar de Samsung UE50H6200, een model uit de middenklasse H6200-serie en beschikt over onder meer 3D-weergave en ingebouwd WiFi.

De tv’s in de H6200-serie van Samsung zijn betaalbare modellen maar beschikken nog steeds over veel interessante features. Zo biedt de ingebouwd WiFi-module draadloos toegang tot het internet en het smart tv-platform van Samsung, is ondersteuning voor de weergave van 3D-materiaal aanwezig, moet de quadcore-processor voor soepele prestaties zorgen en is de tv te bedienen middels de SmartView-applicatie voor smartphones en tablets. Helaas worden er geen 3D-brillen meegeleverd, deze zijn wel los te koop.

Samsung H6200-serie 3D led tv review

De afgelopen week hebben we de nieuwe UE48H6200 van Samsung uitgebreid getest. Ondanks dat het een middenklasse tv is waren we erg onder de indruk, met name van de uitstekende beeldkwaliteit en de goede audiokwaliteit. Daarbij beschikt ook dit model over het fraaie en gebruiksvriendelijke smart tv-platform, compleet met een uitgebreid aanbod van apps. Toch zijn er ook wat minpunten, zoals de matige SmartView-applicatie, de gevoeligheid voor reflecties en het wat goedkope design. Alle ervaringen en conclusies vind je in de Samsung UE48H6200 review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook de complete Samsung 2014 lcd led tv line-up.

Reacties (1)