Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Philips 42PFK7509 3D lcd led tv review

Geschreven door
Geplaatst op4 juli 2014, 15:41 Categorie3D lcd reviews

Na reviews van 3D tv’s van onder meer Samsung en LG is het deze keer tijd voor een model van Nederlands’ trots; Philips. Echter, de tv’s die onder de naam van Philips op de markt komen zijn eigenlijk nauwelijks meer van Nederlandse makelij. Maar, de verwachtingen zijn nog steeds hoog gespannen en het eerste model dat we testen is te vinden in de PFK7509-serie.

De televisies in de PFK7509-serie kunnen we als high-end omschrijven want nagenoeg alle moderne features en functies vind je op deze tv’s terug. Zo zijn ze uitgerust met Ambilight-verlichting aan drie zijden, het smart tv-platform van Philips, passieve 3D-weergave met vier 3D-brillen, ingebouwd WiFi, een afstandsbediening met QWERTY-toetsenbord en zelfs een draadloze subwoofer. Natuurlijk kunnen ook deze modellen bediend worden met een app voor smartphones en tablets.

Philips PFK7509 3D led tv review

De afgelopen week hebben we de nieuwe 47PFK7509 lcd led tv van Philips uitgebreid getest. Helaas waren we niet echt onder de indruk, mede door het ouderwetse smart tv-platform, de tegenvallende bediening en het lage contrast. Toch waren er ook positieve punten te benoemen, waaronder de MyRemote-app waarmee de tv bediend kan worden, het handige keyboard op de afstandsbediening en het grote aanbod aan interessante apps. Alle ervaringen en conclusies vind je in de Philips 47PFK7509 review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook de complete Philips 2014 lcd led tv line-up.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.