Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG 55LB730V 3D led tv review

Geschreven door
Geplaatst op28 juni 2014, 13:02 Categorie3D lcd reviews

LG heeft begin dit jaar een groot aantal nieuwe lcd led tv’s in Nederland op de markt gebracht, waarvan een groot deel is uitgerust met 3D-weergave en het nieuwe webOS smart tv-platform. De afgelopen week hebben we één van de nieuwe modellen in de LB730V-serie aan een review kunnen onderwerpen.

De modellen in de nieuwe LB730V-serie van LG zijn rijkelijk uitgerust met features en functies, waaronder het nieuwe en gebruiksvriendelijke webOS-platform, passieve 3D-weergave met passieve 3D-brillen, ingebouwd WiFi met ondersteuning voor Miracast, diverse aansluitingsmogelijkheden, de Magic Remote afstandsbediening, een 2.1-kanaals audiosysteem, en een strak en slank design. Opvallend is dat de tv’s in deze serie zijn uitgerust met Direct led-achtergrondverlichting, wat moet zorgen voor een hoog contrast en diepe zwartwaarden.

LG LB730V 3D led tv review

De afgelopen week hebben we de nieuwe 55LB730V lcd led tv van LG uitgebreid getest. Het meest onder de indruk waren we van het gebruiksvriendelijke webOS smart tv-platform en de goede beeldkwaliteit, met name bij de weergave van HD-materiaal. Ook is de meegeleverde Magic Remote afstandsbediening handig en gebruiksvriendelijk. Minpunten zijn de trage reactietijden in de interface en bij het laden van apps, en de relatief hoge prijs die betaald moet worden voor dit model. Alle ervaringen en conclusies vind je in de LG 47LB730V review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook de complete LG 2014 lcd led tv line-up.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.