Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Samsung UE55HU7500 3D led tv review

Geschreven door
Geplaatst op23 mei 2014, 22:31 Categorie3D lcd reviews

Samsung brengt dit jaar een groot aantal nieuwe tv’s naar Nederland, waaronder diverse modellen die beschikken over de hoge 4K UHD-resolutie. Deze week hebben we de HU7500-serie, ook uitgerust met 3D-weergave, aan een review onderworpen.

De modellen in de Samsung HU7500-serie zijn rijkelijk uitgerust met de nieuwste features en functies, waarvan de 4K-resolutie natuurlijk de belangrijkste is. Deze 3.840 bij 2.160 pixels resolutie zorgt voor en haarscherpe weergave, met name wanneer je naar native 4K-materiaal kijkt. Verder zijn de modellen uitgerust met actieve 3D-weergave en twee actieve 3D-brillen, het vernieuwde Smart tv-platform van Samsung, ingebouwd WiFi, de vernieuwde Smart Touch afstandsbediening, en de mogelijkheid om de tv middels gebaren en je stem te bedienen. Qua beeldtechnieken beschikken de HU7500-serie tv’s onder meer over Edge Lit led-achtergrondverlichting met Micro Dimming Pro, een 1000Hz Motion Rate, een Quadmatic-engine en Wide Color Enhancer (Plus).

Samsung HU7500 3D led tv review

De afgelopen week hebben we de nieuwe UE65HU7500 lcd led tv van Samsung uitgebreid getest. De belangrijkste pluspunten van dit model zijn de indrukwekkende beeldkwaliteit bij de weergave van 4K- en HD-materiaal, de goede audiokwaliteit en het gebruiksvriendelijke Smart tv-platform. De wat mindere punten waren issues met ruis en motion in 3D-modus, de hoge input-lag en het gebrek aan 4K-materiaal. Alle ervaringen en conclusies vind je in de Samsung UE65HU7500 review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook de complete Samsung 2014 4K UHD tv line-up.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.