Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Toshiba lanceert BDX5500 en BDX4500 3D Blu-ray spelers

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2014, 13:44 Categorie3D Blu-ray

Toshiba heeft deze week bekendgemaakt welke 3D Blu-ray spelers we dit jaar in Nederland kunnen verwachten. De fabrikant introduceert de BDX5500 en BDX4500, beiden uitgerust met 3D-weergave en diverse Smart-functies. 

Toshiba 2014 3D Blu-ray spelers

Toshiba komt met vier nieuwe Blu-ray spelers, waarvan twee modellen beschikken over 3D-weergave. Het topmodel is de BDX5500, een Blu-ray speler die ook uitgerust is met de mogelijkheid om HD-materiaal naar de hogere 4K Ultra HD-resolutie op te schalen. Daarnaast beschikt de speler over 3D-weergave met 2D-naar-3D conversie, toegang tot apps als YouTube en Picasa, ingebouwd WiFi met Miracast-ondersteuning en een usb-poort voor het koppelen van een usb-stick of schijf.

Toshiba-BDX55001

Een stapje lager vinden we de BDX4500, een Blu-ray speler die op veel punten overeenkomt maar het zonder de 4K upscale-functie moet stellen. Ook is er geen ingebouwde WiFi-module aanwezig waardoor je de speler middels een ethernetkabel aan je thuisnetwerk moet koppelen. Beide spelers zijn voorzien van één HDMI-poort met HDMI-CEC ondersteuning en kunnen alle HD-audioformaten weergeven. 

Een overzicht van alle modellen, specificaties en prijzen vind je in de Toshiba 2014 Blu-ray speler line-up.

Prijs en beschikbaarheid

De Toshiba BDX5500 en BDX4500 moeten vanaf het tweede kwartaal van 2014 in Nederland te koop zijn. De prijzen zijn nog niet bekendgemaakt. Een overzicht van alle home cinema producten, waaronder de nieuwe Smart tv, die Toshiba dit jaar naar Nederland brengt vind je in ons 2014 home cinema overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.