Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Toshiba introduceert L5- en M7-serie lcd led tv’s met 3D-weergave

Geschreven door
Geplaatst op21 maart 2014, 14:10 Categorie3D lcd

Naast twee nieuwe 3D Blu-ray spelers brengt Toshiba dit jaar twee nieuwe lcd led tv-series met 3D-weergave naar Nederland. De Japanse fabrikant lanceert deze week de M7-serie met passieve 3D-weergave en de L5-serie met actieve 3D-weergave.

Toshiba 2014 3D tv’s

Toshiba’s nieuwste tv’s zijn rijkelijk uitgerust met nieuwe technieken en Smart tv-functies. De topmodellen voor dit jaar vinden we in de M7-serie, bestaande uit 42-inch, 47-inch en 55-inch modellen. Alle tv’s in deze serie beschikken over een Full HD lcd paneel met Direct led achtergrondverlichting en de geavanceerde CEVO-engine. De Japanse fabrikant belooft 75 procent meer helderheid, een groter kleurbereik en verbeterde beeldkwaliteit voor gecomprimeerde video’s. Ook de audio is volgens Toshiba flink verbeterd. Zo moet het nieuwe CEVO Audio systeem voor een breder geluidsveld zorgen en is het mogelijk om de dialoog te versterken of juist naar de achtergrond te zetten.

De M7-serie tv’s zijn voorzien van verschillende Smart tv-functies. Zo is het mogelijk om via de MediaGuide suggesties voor interessante content te krijgen en kan deze content automatisch opgenomen worden. Wat je leuk en niet leuk vindt wordt bepaald aan de hand van je kijkgedrag en reeds opgenomen programma’s. Daarnaast beschikken de tv’s over een Personal Video Recording (PVR)-functie met Time-Shift, is er toegang tot apps als Facebook en YouTube, kun je een uitgebreide tv-gids raadplegen en is het mogelijk om voor elk lid van het gezin een eigen account met eigen instellingen en suggesties aan te maken. Voor multitasking zijn de tv’s voorzien van een dualcore-processor.

Toshiba-2014-3D

De modellen in de Toshiba L5-serie beschikken in tegenstelling tot de M7-serie modellen over actieve 3D-weergave met actieve 3D-brillen. Ook is het paneel voorzien van led-verlichting vanaf de zijkanten in plaats van Direct led-verlichting en is de Active Motion & Resolution-techniek verlaagd. Er is ingebouwd WiFi aanwezig maar de Smart tv-mogelijkheden zijn beperkter dan die op de M7-serie. De serie bestaat uit een 40-inch en een 48-inch model.

Prijzen en specificaties

Een overzicht van alle modellen, specificaties en prijzen vind je in de Toshiba 2014 lcd led tv line-up. De tv’s moeten vanaf mei in de Nederlandse winkels liggen.


€ 639,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 65,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 949,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl€ 499,00

Binnen 4 werkdagen

Bekijk

€ 499,00

Binnen 4 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


Meer Toshiba producten

Een overzicht van alle home cinema producten die Toshiba dit jaar naar Nederland brengt vind je in ons 2014 home cinema overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.