Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony lanceert VPL-HW40ES Full HD 3D home cinema-projector

Geschreven door
Geplaatst op31 maart 2014, 17:55 Categorie3D Projectors

Voor de ultieme 3D-ervaring is een zo groot mogelijk display gewenst. Hoe meer het display deel uitmaakt van je gezichtsveld, des te realistischer de 3D-ervaring. Een projector is voor de echte 3D-fans dan ook de beste oplossing en Sony introduceert deze week speciaal voor deze 3D-fans de nieuwe VPL-HW40ES. Dat is echter niet alles want deze projector kan ook 4K-materiaal weergeven.

Sony VPL-HW40ES

De Sony VPL-HW40ES projector beschikt over dezelfde SXRD-schermtechnologie zoals die van de hoogstaande digitale projectoren van Sony, maar dan voor een aantrekkelijkere prijs. Middels de RealityCreation, Contrast Enhancer en Motionflow-technologie moet de VPL-HW40ES aan alle wensen van veeleisende filmliefhebbers die gaan voor de volledige home-cinema-ervaring voldoen, aldus Sony.

De RealityCreation-techniek reproduceert volgens de Japanse fabrikant rijke kleuren en fijne texturen die normaal gesproken verloren gaan wanneer films worden overgezet naar een home video speelfilm op schijf. De verbeterde optische engine van de VPL-HW40ES beschikt over een kleurhelderheid van 1700 lumen, wat moet zorgen voor helderdere beelden, zelfs in verlichte ruimtes. Ook is de projector voorzien van extra functies als de Bright Cinema- en Bright TV-modus.

Sony-VPL-HW40ES-2

Daarnaast beschikt de projector over ‘Contrast Enhancer’. Deze modus analyseert scènes in real-time en optimaliseert continu het dynamisch bereik in alle gedeelten van het beeld voor diepere zwarttinten en lichte kleuren. Daarnaast moet de Motionflow-technologie ervoor zorgen dat extra beelden worden toegevoegd aan originele beelden voor een vloeiende weergave. Het is mogelijk om de projector ook niet-gecentreerd aan het plafond te bevestigen of horizontaal te plaatsen. De VPL-HW40ES beschikt over een ingebouwde 3D IR-zender, herkent 2D- of 3D-inhoud automatisch en biedt een scala aan beeldmodi. Dankzij noise-shaping zijn de storende ventilatorgeluiden nauwelijks te horen.

Prijs en beschikbaarheid

De Sony VPL-HW40ES is vanaf april 2014 verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. De adviesprijs is 2.199 euro.


€ 1.799,00

Binnen 1 werkdag

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.