Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Philips rust merendeel 2014 lcd led tv’s uit met 3D-weergave

Geschreven door
Geplaatst op31 maart 2014, 15:38 Categorie3D lcd

Productpresentaties van grote tv-fabrikanten staan nauwelijks meer in het teken van 3D maar nog steeds worden veel modellen voorzien van 3D-weergave. Ook TP Vision brengt dit jaar weer een groot aantal Philips lcd led tv’s met 3D-ondersteuning naar Nederland. Net als eerdere jaren is er de keuze uit actief 3D (3D Max) en passief 3D (Easy 3D).

Philips 2014 3D tv line-up

Alle middenklasse lcd led tv’s die Philips in 2014 naar Nederland brengt zijn uitgerust met de mogelijkheid om 3D-content weer te geven. De topmodellen voor dit jaar vinden we in de PUS8809-serie, bestaande uit tv’s die over de hoge 4K Ultra HD-resolutie beschikken. Deze modellen zijn voorzien van actief 3D, 2D-naar-3D-conversie, 4K-upscaling, de nieuwste beeldtechnieken, diverse streamingopties en natuurlijk toegang tot het Smart tv-platform van Philips. Daarnaast zijn alle modellen in de 8000-serie uitgerust met Android-software, inclusief toegang tot de Google Play Store, en Ambilight-verlichting.

Philips-8000-serie-2014-2

De 8000-serie bestaat verder uit de PFS8209- en PFS8109-modellen. De tv’s in deze subseries beschikken over veel van dezelfde technieken als de topmodellen maar zijn uitgerust met een Full HD-paneel in plaats van een 4K-paneel. Ook deze tv’s zijn voorzien van actief 3D, de techniek die Philips nog steeds prefereert voor de high-end modellen, komen met Android-software, beschikken over twee tuners en zijn uitgerust met Ambilight aan vier zijden.

De PUS7809-serie is de eerste serie die uitgerust is met passief 3D, ook wel Easy 3D genoemd door Philips. De tv’s in deze serie beschikken over een ander design, komen met minder geavanceerde beeldtechnieken en moeten het stellen zonder Android-software. Wel zijn deze tv’s uitgerust met een 4K Ultra HD-paneel en dus een betaalbare optie wanneer 4K belangrijk voor je is. Ook uitgerust met passief 3D maar zonder het 4K-paneel zijn de modellen in de PFK7509-serie. Deze tv’s zijn echter wel voorzien van betere beeldtechnieken als Micro Dimming.

Philips-PFS7509

De tv’s in de PFK7109-serie zijn voorzien van Ambilight aan twee zijden en passieve 3D-weergave met meegeleverde 3D-brillen. Ook zijn deze modellen voorzien van alle streamingopties, ingebouwd WiFi en toegang tot het Philips Smart tv platform. In de PFS6609-serie zien we de eerste middenklasse tv’s met actief 3D terug. De modellen worden geleverd met twee actieve 3D-brillen en beschikken verder over nagenoeg dezelfde features als de tv’s in de PFK7109-serie. De modellen in de PFK6409- en PFK6109-serie moeten het stellen zonder Ambilight maar beschikken wel over passieve 3D-weergave.

Prijs en beschikbaarheid

Een overzicht van alle specificaties, modellen en prijzen vind je in de 2014 Philips lcd led tv line-up. Alle home cinema-producten die Philips in 2014 naar Nederland brengt zijn te vinden in het 2014 home cinema overzicht.  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.