Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

3D film-app Yabazam beschikbaar voor Panasonic Viera 3D tv’s

Geschreven door
Geplaatst op7 maart 2014, 15:05 Categorie3D Software

Hoewel we nauwelijks meer nieuws over 3D-content voorbij zien komen en er nauwelijks meer zenders zijn die in 3D-uitzenden wordt er gelukkig nog wel door een aantal bedrijven gewerkt aan andere manieren om 3D-content naar de huiskamer te brengen. Zo heeft de DDD Group deze week zijn Yabazam 3D-app gelanceerd voor Panasonic Viera 3D tv’s.

De Yabazam 3D-applicatie is al een tijdje beschikbaar en biedt gebruikers toegang tot een groot aanbod van 3D-content, waaronder films, documentaires, sport, korte films en animaties van over de hele wereld. Momenteel bestaat het aanbod uit 130 programma’s maar dagelijks worden nieuwe titels aan het aanbod toegevoegd. Niet alle content is echter gratis. In de VS kan met een maandelijks abonnement afsluiten, daarbuiten wordt een on demand-systeem gebruikt waarbij per titel betaald moet worden.

Deze maand wordt de Yabazam 3D-applicatie uitgerold naar Panasonic Viera Smart tv’s in 17 landen, waaronder het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Japan, Duitsland en Rusland. Helaas is niet duidelijk of ook Nederland tot deze landen behoort, houd hiervoor je Panasonic Viera 3D tv in de gaten. 

Naast tv’s van Panasonic is de applicatie beschikbaar voor Smart tv’s van LG en Samsung, en Android tablets met ondersteuning voor 3D-weergave. In totaal is de Yabazam 3D-app al 700.000 keer gedownload. Volgens de makers van de app is 3D nog lang geen verleden tijd en beschikt in 2017 58 procent van alle tv’s over 3D-weergave waardoor apps die in de content voorzien alleen maar populairder worden.

  • Delen:

Reacties

  1. ikke
    15 maart, 2014 om 12:54

    3D is gewoon de toekomst, dat roep ik al honderdduizendenkeren a een paar jaar lang…

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.