Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony 2014 line-up 3D Blu-ray spelers

Geschreven door
Geplaatst op26 februari 2014, 12:47 Categorie3D Blu-ray

Naast een complete line-up 3D tv’s brengt sony in 2014 ook een aantal nieuwe Blu-ray spelers met 3D-ondersteuning op de markt. De Japanse fabrikant komt met de BDP-S6200, BDP-S5200 en BDP-S4200 3D Blu-ray spelers.

3D-weergave is in 2014 geen speerpunt meer, van nagenoeg geen enkele fabrikant. Toch worden veel home cinema producten nog steeds voorzien van 3D-ondersteuning en worden de meeste high-end en middenklasse tv’s voorzien van 3D-weergave. De nieuwe Sony 3D Blu-ray spelers moeten vanaf maart in de Nederlandse winkels liggen.

BDP-S6200-Sony

Het topmodel voor 2014 is de BDP-S6200, een Blu-ray speler die niet alleen 3D-materiaal kan weergeven maar ook beschikt over het upscalen van HD-materiaal naar de hoge 4K-resolutie. Daarnaast is de speler voorzien van het Sony Entertainment Network met toegang tot apps, een dualcore-processor en IP Content Noise Reduction Pro voor het optimaliseren van de beeldkwaliteit van webvideo’s. Ook is er WiFi aan boord voor het draadloos koppelen van de speler aan je thuisnetwerk en kun je content van je tablet of smartphone op tv weergeven middels Miracast. De Digital Music Enhancer moet er volgens de Japanse fabrikant voor zorgen dat digitale muziekbestanden hersteld worden en in hogere kwaliteit weergegeven worden.

Sony 2014 3D Blu-ray spelers

  BDP-S6200 BDP-S5200 BDP-S4200
4K Upscale Ja    
Super Bit Mapping for Video Ja    
3D Playback Ja Ja Ja
IP Content Noise Reduction Pro Ja    
Digital Music Enhancer Ja    
Screen mirroring Ja Ja  
Wi-Fi Ja Ja  
DLNA Ja Ja Ja
Sony Entertainment Network Ja Ja Ja
Dual Core Ja    
TV SideView App Ja Ja Ja
Wider Codec Support Ja Ja Ja
Super Quick Start Ja Ja Ja

Prijs en beschikbaarheid

Een overzicht van alle adviesprijzen, de uitgebreide beschrijving van de belangrijkste kenmerken en een overzicht van de Blu-ray spelers zonder 3D-weergave vind je in de Sony 2014 Blu-ray speler line-up op Home cinema Magazine.

In het 2014 home cinema overzicht vind je een overzicht van alle andere home cinema producten die Sony dit jaar lanceert en de 2014 tv line-ups van de andere grote fabrikanten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.