Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Philips 40PFL4508H 3D led tv review

Geschreven door
Geplaatst op11 november 2013, 13:46 Categorie3D lcd reviews

Philips heeft in 2013 een groot aantal nieuwe lcd tv’s in Nederland gelanceerd, waarvan een groot deel uitgerust is met 3D-weergave. In deze review kijken we naar de tv’s in de PFL4508H-serie, welke voorzien zijn van actief 3D.

De modellen in de Philips PFL4508H-serie zijn qua prijs een stuk aantrekkelijker dan de high-end modellen van de fabrikant, maar doen qua features en functies niet veel onder voor de duurdere modellen. Zo zijn de tv’s voorzien van het NetTV Smart tv platform van Philips en beschikken ze over 3D-weergave. In plaats van de passieve 3D-techniek die gebruikt wordt in onder meer de PFL7008K- en PFL6008K-series maken de PFL4508H-series gebruik van de actieve 3D-techniek. 

Verder zijn de tv’s uitgerust met onder meer een Full HD lcd paneel met Edge Lit led achtergrondverlichting, Micro Dimming, ingebouwd wifi, en de mogelijkheid om de tv te bedienen middels de MyRemote applicatie voor smartphones en tablets. 

Philips PFL4508 3D lcd tv review

De afgelopen week hebben we de nieuwe 46PFL4508H lcd tv van Philips uitgebreid kunnen testen. We waren met name enthousiast over de goede prijs-kwaliteitverhouding, de indrukwekkende weergave van HD-materiaal en de comfortabele 3D-ervaring. Ook waren er wat minpunten, waaronder de trage reactietijden van menu’s en de lichte vorm van backlight bleeding. Alle ervaringen en conclusies vind je in de Philips 46PFL4508H review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook het complete Philips 2013 lcd led tv overzicht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.