Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony HMZ-T3W Personal 3D Viewer krijgt prijs van 1.299 euro

Geschreven door
Geplaatst op8 oktober 2013, 18:55 Categorie3D Gaming

Begin vorige maand introduceerde Sony alweer de derde generatie Personal 3D Viewer; de HMZ-T3W. Deze geavanceerde bril krijgt in Nederland een prijskaartje van 1.299 euro en moet in november te koop zijn.

Hoewel we sinds de lancering van de eerste generatie Personal 3D Viewer, de Sony HMZ-T1 (review), weinig meer over dit draadloze head mounted display gehoord hebben blijft Sony nieuwe generaties ontwikkelen. De HMZ-T3W is de derde generatie en is op verschillende punten verbeterd.

Net als zijn voorganger beschikt de HMZ-T3W over twee kleine oled-displays met en resolutie van 1.280 bij 720 pixels en de mogelijkheid om 2D of 3D materiaal weer te geven. Kijkend door de bril is het volgens Sony alsof je op een afstand van 20 meter naar een 750-inch display kijkt.

Het nieuwe model is echter draadloos en daarom voorzien van een kastje waar audio en video naartoe gestreamd kan worden door een zender die bij de bron geplaatst wordt. Dit kastje wordt wel middels een draad met de bril verbonden. Middels HDMI of MHL kan op dit kastje een smartphone aangesloten worden. Ook is de nieuwe bril een stuk lichter dan zijn voorganger en is het design verbeterd waardoor de bril comfortabeler moet zitten.

De Sony HMZ-T3W kan inmiddels via de website van de fabrikant besteld worden voor een prijs van 1.299 euro. De levering vindt in november plaats.


€ 1.299,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.