Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Samsung UE55F6500 en UE55F6510 3D led tv review

Geschreven door
Geplaatst op13 oktober 2013, 12:07 Categorie3D lcd reviews

Samsung heeft in 2013 heel wat nieuwe tv’s naar Nederland gebracht, waaronder een aantal series in het middenklasse segment. Eerder dit jaar keken we naar de F6400 lcd tv-serie en deze keer testen we de F6510 en F6500 lcd tv-series.

De Samsung F6510- en F6500-series komen qua specificaties compleet overeen, het enige verschil zit hem in de kleur van de behuizing. Ook komen beide series in beeldformaten van 32-inch tot 55-inch. Alle modellen in deze series beschikken onder meer over Samsung’s vernieuwde Smart tv platform, actieve 3D weergave met 2D naar 3D conversie, ingebouwd wifi, bediening middels spraak, de nieuwe Smart Touch afstandsbediening, een app voor smartphones en tablets, en een Full HD lcd paneel met Edge Lit led achtergrondverlichting.

Samsung F6500 / F6510 3D lcd tv review

De afgelopen week hebben we de nieuwe UE46F6500 lcd tv van Samsung uitgebreid kunnen testen. We waren met name enthousiast over de indrukwekkende beeldkwaliteit die je in deze prijsklasse kunt krijgen, het uitgebreide en fraai vormgegeven Smart tv platform, en het bekende strakke design dat we van Samsung kennen. Ook waren er wat minpunten, waaronder de soms trage reactietijden en de instabiele app voor smartphones en tablets. Alle ervaringen en conclusies vind je in de Samsung UE46F6500 lcd tv review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook het complete Samsung 2013 led tv overzicht

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.