Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony lanceert VPL-HW55ES Full HD 3D projector

Geschreven door
Geplaatst op8 september 2013, 22:23 Categorie3D Projectors

Naast de VPL-VW500ES projector met 4K Ultra HD resolutie komt Sony dit jaar met een nieuwe Full HD 3D projector. De VPL-HW55ES is de opvolger van de vorig jaar gelanceerde VPL-HW50ES en moet de ultieme 3D-ervaring naar de huiskamer brengen.

De projector is op verschillende punten verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Zo is de helderheid verhoogd naar 1.700 Ansi Lumen en moet het contrast in feller verlichte omgevingen verhoogd zijn. De lamp van de VPL-HW55ES moet volgens Sony ongeveer 5.000 uur meegaan dankzij een nieuw koelingssysteem.

Een nieuwe optische engine, een contrast enhancer en de Advanced Iris3 technologie moeten we samen voor zorgen dat het contrastratio op 120.000:1 ligt. Sony geeft aan dat wit helderder en natuurlijker overkomt en dat zwart dieper dan ooit is. Extra features zijn onder meer de Sony Bright Cinema en Bright TV mode die met name bij de weergave van 3D-materiaal moeten zorgen voor een indrukwekkende weergave.

De VPL-HW55ES beschikt over een ingebouwde 3D infrarood-zender en is compatibel met een externe 3D RF zender die de stabiliteit van de synchronisatie kan vergroten. Ook kun je de projector uitbreiden met een draadloze HDMI-optie waardoor je een Blu-ray speler of game console draadloos kunt aansluiten.

De nieuwe Full HD 3D projector moet in oktober op de markt verschijnen. De prijs is nog niet bekendgemaakt.


€ 2.999,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.