Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony introduceert nieuwe Personal 3D Viewer, HMZ-T3

Geschreven door
Geplaatst op4 september 2013, 10:51 Categorie3D Gaming

Sony heeft deze week tijdens IFA 2013 de derde generatie Personal 3D Viewer gepresenteerd. Dit model, dat gaat onder de naam Sony HMZ-T3, maakt gebruik van dezelfde beeldtechniek als de vorige generatie maar is compleet draadloos.

Net als het model dat vorig jaar tijdens IFA gepresenteerd beschikt de HMZ-T3 over twee oled displays met een resolutie van 1.280 bij 720 pixels die zowel 2D als 3D materiaal weer kunnen geven. Kijkend door de bril is het alsof je op een afstand van 20 meter naar een 750 inch display kijkt.

Het unieke aan het nieuwe model is het feit dat deze draadloos is. Sony heeft een oplaadbare batterij in het vernieuwde design verwerkt die drie uur meegaat als je kiest voor de volledig draadloze optie. Ook kun je kiezen de headset middels HDMI aan te sluiten waarmee je tot 7 uur aan kijkplezier kunt behalen. De HMZ-T3W kan middels HDMI op bronnen als gameconsoles en Blu-ray spelers aangesloten worden, of op een smartphones en tablet via MHL.

Sony-HMZ-T3W-2

Ook aan de audio is gedacht want met de ingebouwde speakers krijg je volgens Sony 7-kanaals surround geluid voorgeschoteld. Feit blijft wel nog steeds dat het vooral een gadget is voor diegenen die graag alleen games spelen of een film kijken.

De draadloze HMZ-T3W moet vanaf oktober in de Japanse winkels liggen, net als de HMZ-T3 die wel over een draad beschikt. Over de prijs en Europese beschikbaarheid is nog niks bekend.


€ 1.299,00

Binnen 2 werkdagen

Bekijk

Bron: kieskeurig.nl


  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.