Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Samsung PS64F8500 (F8500-serie) 3D plasma tv review

Geschreven door
Geplaatst op10 augustus 2013, 13:28 Categorie3D plasma reviews

Samsung heeft begin dit jaar een groot aantal nieuwe tv’s gelanceerd, waaronder ook drie plasma tv-series. De high-end plasma tv-serie voor dit jaar is de F8500-serie. De modellen in deze serie beschikken over een uniek en opvallend design, en alle nieuwste features die je van een high-end tv mag verwachten.

De Samsung F8500 plasma tv-serie bestaat uit twee modellen; de 51-inch PS51F8500 en de 64-inch PS64F8500. Beide modellen zijn voorzien van Samsung’s vernieuwde Smart tv platform, de Smart Interaction-techniek voor het bedienen van de tv middels spraak en bewegingen, en Smart Evolution waarmee de tv volgend jaar van een grote update voorzien kan worden. Wat betreft de beeldtechnieken zijn de tv’s voorzien van onder meer een Super Contrast, een Real Black Pro Panel, de Clear Image-techniek, een 600Hz Subfield Motion engine en een Black Optimizer.

Samsung F8500 3D plasma tv review

De afgelopen week hebben we de nieuwe PS51F8500 plasma tv van Samsung uitgebreid kunnen testen. We waren met name enthousiast over het Smart tv platform en het grote aanbod van features en functies dat je standaard geleverd krijgt. Daarnaast is de beeldkwaliteit van zeer hoog niveau, en doet Samsung op het gebied van plasma nauwelijks meer onder voor concurrent Panasonic. Alle ervaringen en conclusies vind je in de Samsung PS51F8500 plasma tv review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook het complete Samsung 2013 plasma tv overzicht

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.