Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Epson lanceert home cinema projector met Full HD 3D weergave

Geschreven door
Geplaatst op29 augustus 2013, 18:28 Categorie3D Projectors

Elke middenklasse en high-end tv beschikt tegenwoordig wel over 3D weergave maar ook steeds meer home cinema projectors worden ermee uitgerust. Epson lanceert deze week de PowerLite Home Cinema 2030 projector met Full HD 3D weergave.

Veel projectors waarmee je in goede en hoge kwaliteit 3D-content kunt weergeven kosten aardig wat geld maar Epson zegt daar met de PowerLite Home Cinema 2030 projector verandering in te willen brengen. Dit model kan voor een prijs van 999 Amerikaanse dollars zowel 2D- als 3D-content in Full HD kwaliteit weergeven.

Voor de weergave van content maakt de beamer gebruik van de 3LCD technologie. Hierdoor is het apparaat in nagenoeg elke ruimte op te stellen en kun je eenvoudig kleine aanpassingen doen. De projector beschikt verder over een helderheid van 2000 Lumen, een contrast van 15.000:1, zes kleurmodi, twee HDMI-aansluitingen, twee USB-poorten, en zelfs MHL-ondersteuning zodat je een tablet of smartphone kunt koppelen en het beeld in groot formaat kunt weergeven.

De Epson PowerLite Home Cinema 2030 projector kan beelden in een formaat tot maximaal 300-inch weergeven en beschikt over ingebouwde speakers met een, volgens de fabrikant, goede audiokwaliteit. De lamp van het apparaat moet 5000 uur meegaan in de ‘normale’ modus. Het enige echte nadeel voor de 3D-liefhebbers is dat de brillen los gekocht moeten worden voor een bedrag van 99 dollar.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.