Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Virgin Media breidt aanbod 3D films en programma’s uit

Geschreven door
Geplaatst op18 juli 2013, 12:51 Categorie3D uitzendingen

Blijkbaar heeft Virgin Media de memo die de BBC en ESPN gekregen hebben niet voorbij zien komen want de Britse betaalzender geeft deze week aan het 3D aanbod verder uit te breiden. De video-on-demand dienst van de zender wordt uitgebreid met meerdere grote 3D films.

Het zijn roerige weken op het gebied van 3D, met zowel goed als slecht nieuws. Zo besloot de Amerikaanse zender ESPN de stekker uit het 3D kanaal te trekken en liet ook de BBC weten voorlopig geen 3D content meer uit te zullen zenden. Echter was er ook goed nieuws want betaalzender Sky liet weten het afgelopen kwartaal meer abonnees voor haar 3D te hebben mogen verwelkomen en dus door te gaan met 3D uitzendingen.

Vandaag laat Virgin Media weten nieuwe 3D titels aan haar video-on-demand dienst in het Verenigd Koninkrijk toe te voegen, waaronder Discovery’s Monster Trucks 3D en Hillbilly Blood Series 2, Sony’s Scary Tales en NMV’s 3D Safari and 3D Dive. Daarnaast worden 3D blockbusters als Life of Pi, The Hobbit: An Unexpected Journey en Oz the Great and Powerful aan het aanbod toegevoegd. Volgens het bedrijf zijn er tot op heden één miljoen 3D films en programma’s bekeken via de dienst en is er dus reden genoeg om op dezelfde weg door te gaan.

Via: Techradar

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.