Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Panasonic TX-P42GT60E (GT60-serie) plasma tv review

Geschreven door
Geplaatst op2 juli 2013, 15:58 Categorie3D plasma reviews

Panasonic brengt in 2013 weer een complete plasma tv line-up naar Nederland waarin we modellen voor nagenoeg elk budget vinden. Eerder hebben we al gekeken naar de ST60 ‘budget’ plasma tv (review) waar we zeer van onder de indruk waren en deze keer kijken we naar de GT60 plasma tv-serie die een stapje hoger is.

De Panasonic GT60 plasma tv-serie valt net onder de VT60-serie maar beschikt over nagenoeg dezelfde specificaties en features. De belangrijkste verschillen zijn te vinden in het design, de dubbele tuner en het paneel. De tv’s in deze serie zijn rijkelijk uitgerust met onder meer een Full HD plasma paneel met High Contrast Pro filter, een THX certificaat voor zowel 2D als 3D, isfccc kalibratiemogelijkheden, actieve 3D weergave met twee meegeleverde 3D brillen en een Hexa processor.

Ook qua overige features krijg je redelijk wat mogelijkheden. Zo zijn de GT60-modellen uitgerust met Panasonic’s vernieuwde Smart Viera platform met My Home Screen, ingebouwd wifi, diverse streamingmogelijkheden, de mogelijkheid content van tv op je tablet of smartphone te bekijken, een app waarmee de tv te bedienen is, spraakbediening, USB-opnamen, een ingebouwde web browser en de mogelijkheid om op tv te tekenen met de Touch Pen.

Panasonic GT60 plasma tv review

De afgelopen week hebben we de nieuwe TX-P42GT60E plasma tv van Panasonic uitgebreid kunnen testen en waren zeer onder de indruk van dit model. Met name de zeer goede beeldkwaliteit, het flink verbeterde Smart tv platform en de handige Viera Remote applicatie zijn grote pluspunten. Alle ervaringen en conclusies vind je in de Panasonic TX-P50GT60 plasma tv review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook het complete Panasonic 2013 plasma tv overzicht

 

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.