Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG 55LA8609 (LA8609-serie) 3D led tv review

Geschreven door
Geplaatst op27 juli 2013, 16:36 Categorie3D lcd reviews

LG brengt in 2013 een groot aantal lcd tv’s naar Nederland, waaronder de high-end modellen in de LA8609-serie. Deze lcd tv’s zijn voorzien van diverse interessante features, LG’s bekende Smart tv platform en natuurlijk LG’s eigen Cinema 3D techniek met passieve 3D brillen. In deze review kijken we naar de 55LA8609.

De LG LA8609-serie bestaat uit modellen met een formaat van 42-inch tot 60-inch en alle modellen in deze serie zijn uitgerust met een Full HD lcd paneel. Dit paneel is voorzien van Edge Lit led achtergrondverlichting, Micro Pixel Control en een MCI 800 refresh rate. Verder zijn de tv’s uitgerust met LG’s bekende Smart tv platform, ingebouwd wifi, DLNA, NFC, WiDi, Miracast en MHL. Voor 3D weergave maakt LG gebruik van de passieve 3D-techniek die ongedoopt is tot Cinema 3D. Ook worden er vier passieve 3D brillen meegeleverd en twee Dual Play brillen.

LG LA8609 3D led tv review

De afgelopen week hebben we de nieuwe 47LA8609 lcd tv van LG uitgebreid kunnen testen. We waren met name enthousiast over het Smart tv platform en de verschillende mogelijkheden om mobiele apparaten te koppelen en content te streamen. Ook is de beeldkwaliteit van hoog niveau en de 3D-ervaring zeer comfortabel, maar met een aantal kleine minpunten. Alle ervaringen en conclusies vind je in de LG 47LA8609 lcd tv review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook het complete LG 2013 lcd tv overzicht

 

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.