Sony KDL-55W905A (W905A-serie) 3D led tv review

22 juni 2013 1 Minuut 4 Reacties
sony-W900-serie

Sony brengt in 2013 een relatief klein assortiment tv's naar Nederland en focust zich met name op high-end modellen met interessante specificaties. De vlaggenschipserie voor dit jaar is de W905A-serie met onder meer het nieuwe Triluminos paneel voor natuurlijkere kleuren, actieve 3D weergave, een versimpeld Smart tv platform en een nieuw design.

De W905A-serie van Sony bestaat uit drie modellen met een formaat van 40-inch, 46-inch en 55-inch. Alle modellen in de serie beschikken over een Full HD lcd paneel met Edge Lit led achtergrondverlichting en local dimming, Sony’s X-Reality Pro Engine, een Motionflow XR800 refresh rate en actieve 3D weergave met maar liefst vier meegeleverde 3D brillen.

Ook zijn de tv’s voorzien van Sony’s Entertainment Network, ingebouwd wifi, een web browser en een nieuwe afstandsbediening met NFC ondersteuning. De tv’s kunnen bediend worden met Sony’s uitgebreide TV SideView applicatie voor smartphones en tablets. Hiermee is ook een tv-gids te bekijken en kun je meer informatie over programma’s en andere content opvragen.

Sony W905A-serie review

De afgelopen week hebben we deze nieuwe KDL-46W905A lcd tv van Sony uitgebreid kunnen testen en waren onder de indruk van onder meer de beeldkwaliteit, de audiokwaliteit, het design en de goede prestaties voor wat betreft het spelen van games. Minder enthousiast waren we over het simpele Smart TV platform en het gebrek aan features. Alle ervaringen en conclusies vind je in de Sony KDL-46W905A review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook de complete Sony 2013 LCD TV line-up.

 

Reacties (4)