Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Philips 55PFL7008K (PFL7008 serie) 3D led tv review

Geschreven door
Geplaatst op10 juni 2013, 16:07 Categorie3D lcd reviews

Philips brengt in 2013 weer een groot aantal led tv series naar Nederland, waaronder de PFL6008 middenklasse serie die we eerder getest hebben. Een stapje hoger vinden we de PFL7008-serie die uitgerust is met iets betere specificaties en Ambilight aan drie zijden.

De modellen in de Philips PFL7008-serie beschikken over een aantal verbeteringen ten opzichte van de modellen in de PFL6008-serie. Zo ligt de Perfect Motion Rate met 700Hz iets hoger, heb je de beschikking over Ambilight aan drie zijden, is de tv voorzien van een ingebouwde camera, en is de afstandsbediening uitgerust met een zogenaamde cursorfunctie.

Verder beschikken de PFL7008 tv’s onder meer over een Full HD lcd paneel met Edge Lit led achtergrondverlichting, Philips’ NetTV Smart tv platform, een afstandsbediening met QWERTY keyboard, passieve 3D weergave met passieve 3D brillen, ingebouwd wifi, de mogelijkheid om content middels USB op te nemen en een dualcore processor.

Philips PFL7008-serie review

De afgelopen week hebben we deze nieuwe 55PFL7008k lcd tv van Philips uitgebreid kunnen testen en waren zeer positief, met name over de beeldkwaliteit, de Ambilight verlichting en de audiokwaliteit. Wel beschikt de tv over veel van dezelfde problemen als de PFL6008 modellen, waaronder trage reactietijden en zichtbare beeldlijnen in 3D modus. Alle ervaringen en conclusies vind je in de Philips 47PFL7008K  review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook de complete Philips 2013 LCD TV line-up.

  

  • Delen:

Reacties

  1. peterpan
    26 juni, 2013 om 20:45

    Mooie led tv, zwart kon iets beter, maar helderheid en contrast prima!
    3d functionaliteit niet gezien, maar neem aan dat het een plezierige ervaring moet zijn.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.