Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Zappiti Player Mini: Kleine 3D mediaspeler

Geschreven door
Geplaatst op17 mei 2013, 17:12 Categorie3D Nieuws

Met nagenoeg alle middenklasse en high-end tv’s die 3D ondersteuning bieden heb je natuurlijk ook een bron nodig die om kan gaan met 3D content. Wanneer je veel 3D materiaal downloadt dan is de nieuwe Player Mini mediaspeler van Zappiti een optie.

Zappiti 3D mediaspeler

Zappiti heeft deze week de Player Mini aangekondigd. Deze mediaspeler beschikt over Dune HD software, volgens de fabrikant één van de meest stabiele oplossingen voor HD mediaspelers. Het compacte apparaat heeft een afmeting van 160 x 115 x 36 mm en weegt 420 gram. De speler beschikt over een interface die volgens de fabrikant gebruiksvriendelijk is en snel toegang biedt tot belangrijke functies en interessante content.

De Player Mini uitgerust met onder meer ondersteuning voor  BD ISO, BDMV, MKV, FLAC, Monkey’s Audio APE, WAV/PCM, DTS, en 3D bestanden als 3D BD ISO, MVC, SBS, Top/Bottom en RealD 3D. Het apparaat beschikt over de mogelijkheid een harde schijf toe te voegen, is uitgerust met ingebouwd wifi en beschikt over een ethernet-poort, een SD-kaartlezer, USB en HDMI 1.4. De mediaspeler kan bediend worden met een meegeleverde afstandsbediening of een applicatie voor smartphones en tablets.

Prijs en beschikbaarheid

De Zappiti Player Mini moet binnenkort in Europa verschijnen voor een adviesprijs van 219 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.