Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Top Gun in 3D bij filmmuseum Eye

Geschreven door
Geplaatst op27 mei 2013, 16:27 Categorie3D Blu-ray

Afgelopen februari draaide de filmklassieker Top Gun, met in de hoofdrol Tom Cruise, al een aantal dagen in de Amerikaanse bioscopen. Het ging echter niet om de 2D versie die we waarschijnlijk allemaal wel gezien hebben maar om de 3D versie die door filmstudio Paramount uitgebracht is. Binnenkort kunnen we ook in Nederland naar de bioscoop voor de 3D versie.

Top Gun in 3d bij Eye

Filmmuseum Eye in Amsterdam is half juli dé plek waar je moet zijn als je Top Gun graag een keer in drie dimensies bekijkt. Hier zal op 20 juli en 21 juli aanstaande de film uit 1986 in 3D getoond worden. De kaartverkoop voor de voorstellingen gaat deze week nog van start.

Release 3D Blu-ray film

Mocht je liever vanuit je eigen luie stoel naar de film kijken dan is dat binnenkort ook mogelijk. In de dagen voor de voorstellingen bij filmmuseum Eye staat de release van de 3D Blu-ray versie namelijk gepland. De 3D Blu-ray disc van de film bevat naast de 3D versie ook een opnieuw gemasterde 2D versie. De vorig jaar overleden regisseur van de film, Tony Scott, heeft zelf toezicht gehouden op de remastering en de conversie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.