Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Star Trek Into Darkness 3D trailer verschijnt online

Geschreven door
Geplaatst op7 mei 2013, 17:07 Categorie3D Films

Het is al een tijdje erg stil op het gebied van specifieke hardware voor de weergave van 3D materiaal maar dat betekent niet dat het ook op het gebied van content stil is. Er worden nog steeds veel films in 3D naar de bioscoop gebracht en binnenkort kunnen we de nieuwe Stark Trek verwachten. Om je alvast in de stemming te brengen heeft men een 3D trailer van de film gepubliceerd.

3D trailer

Onderstaande trailer van Star Trek Into Darkness, gepubliceerd op YouTube, kan op verschillende manieren in 3D bekeken worden, waaronder met de eenvoudige en goedkopere rood/groene (of rood/blauwe) brilletjes. Ook kun je kiezen voor Side by Side 3D en HTML5 stereo view wanneer je de trailer op 3D-compatibele hardware bekijkt.

Star Trek Into Darkness

Star Trek Into Darkness is de twaalfde film uit de Star Trek franchise. Het is een sequel op de film Star Trek uit 2009 en is geregisseerd door J.J. Abrams. In deze film gaat Kirk op jacht naar terroristen die een planeet vernield hebben en moet afrekenen met een oude bekende.

De film moet vanaf 6 juni in de Nederlandse bioscopen verschijnen, zowel in 2D als in 3D.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.