Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Sony introduceert all-in-one pc’s met bril-vrij 3D display

Geschreven door
Geplaatst op13 mei 2013, 15:13 Categorie3D zonder bril

Hoewel we nog steeds wachten op de eerste tv’s die voorzien zijn van een bril-vrij 3D display worden steeds meer monitoren en pc’s voorzien van deze techniek. Sony is één van de fabrikanten die binnenkort all-in-one pc’s introduceert waarop 3D materiaal zonder het gebruik van een 3D bril bekeken kan worden.

Sony VAIO pc’s met bril-vrij 3D

Op de Japanse website van het bedrijf zijn deze week nieuwe VAIO L-serie all-in-one pc’s opgedoken met modelnummers SVL24149CJB, SVL24147CJW/B en SVL24146CJWI. Deze pc’s beschikken onder meer over een 24 inch Full HD lcd display met led achtergrondverlichting, een Intel Ivy Bridge processor, een touchscreen, een digitale tv-tuner met afstandsbediening (alleen voor Japan) en 3D weergave zonder het gebruik van een 3D bril. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van de camera aan de voorzijde. Deze volgt de ogen van de gebruiker en past hier het 3D beeld op aan.

De VAIO L-serie komt in verschillende modellen waarbij je de keuze hebt uit een Intel Core i3, i5 of i7 processor. Verder beschikken de alles-in-één pc’s over een Nvidia GT 640M grafische processor, maximaal 16GB aan werkgeheugen, maximaal 4TB aan opslaggeheugen of SSD opslaggeheugen, een Blu-ray brander, drie ingebouwde speakers, wifi, Bluetooth 4.0 en een ethernetpoort.

Beschikbaarheid

De nieuwe pc’s worden vanaf volgende week in de Japanse winkels verwacht voor een prijs vanaf omgerekend 1.900 euro. Of en wanneer de VAIO L-serie pc’s naar Nederland komen is nog niet bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.