Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Samsung UE50F6400 (F6400 serie) 3D lcd tv review

Geschreven door
Geplaatst op26 mei 2013, 15:13 Categorie3D lcd reviews

Samsung heeft in 2013 weer een groot assortiment led lcd tv’s, met zowel budget als middenklasse en high-end modellen. Eerder hebben we naar de high-end F7000 lcd tv-serie gekeken en deze keer kijken we naar de F6400 middenklasse serie welke komt in formaten van 40 inch tot maar liefst 75 inch.

De televisies in de F6400 serie zijn aantrekkelijker geprijsd dan de modellen in de F7000 serie maar beschikken nog steeds over veel van dezelfde features. Zo zijn de tv’s uitgerust met een Full HD lcd paneel met Edge Lit led achtergrondverlichting, Samsung’s vernieuwde Smart Hub platform, de mogelijkheid de tv de bedienen middels spraak, ingebouwd wifi, twee afstandsbedieningen, 3D weergave met 2D naar 3D conversie, diverse streamingmogelijkheden en een dualcore processor.

Samsung F6400 serie review

De afgelopen week hebben we deze nieuwe F6400 lcd tv van Samsung uitgebreid kunnen testen en hoewel er een aantal kleine minpunten te vinden zijn was de algemene conclusie positief. Zo is de TV voorzien van hetzelfde gebruiksvriendelijke en fraaie Smart TV platform als de hogere modellen, is de beeldkwaliteit erg goed en is de audioweergave voor een flatscreen tv indrukwekkend. Alle ervaringen en conclusies vind je in de Samsung UE46F6400 review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook de complete Samsung 2013 LCD TV line-up.

  

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.