Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Philips 42PFL6008K (PFL6008K serie) lcd led tv review

Geschreven door
Geplaatst op11 mei 2013, 16:19 Categorie3D lcd reviews

Philips brengt in 2013 een aantal nieuwe lcd led tv series op de markt, waaronder de PFL6008K serie. De modellen in deze middenklasse serie zijn uitgerust met passieve 3D weergave, de mogelijkheid om met twee spelers full-screen games te spelen en diverse Smart tv functies.

De Philips PFL6008K lcd led televisies beschikken over een nieuw design zowel slanker als minimaler is dan voorgaande generaties. Philips heeft daarnaast Ambilight verlichting aan twee zijden toegevoegd voor een comfortabelere kijkervaring en levert een afstandsbediening mee die twee zijden heeft; een zijde met QWERTY toetsenbord en een zijde zoals we van een normale afstandsbediening kennen. Ook is het mogelijk de tv’s te bedienen middels een applicatie voor smartphones en tablets.

Wat betreft de technische specificaties en overige features beschikken de PFL6008K modellen onder meer over een Full HD lcd paneel met Edge Lit led achtergrondverlichting, Micro Dimming, een 500Hz Perfect Motion Rate, Perfect 3D Natural Motion, 3D weergave (passieve variant), een dualcore processor, het NetTV Smart tv platform, ingebouwd wifi en de mogelijkheid om tv-programma’s op te nemen op een externe USB harddisk.

Philips PFL6008K serie review

De afgelopen week hebben we de nieuwe PFL6008K lcd led tv van Philips uitgebreid kunnen testen en waren aardig enthousiast. Zo is de tv voorzien van een simplistisch maar high-end design, een goede audioweergave, een comfortabele 3D ervaring en een zeer goede beeldkwaliteit. Alle ervaringen en conclusies vind je in de Philips 46PFL6008K review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook de complete Philips 2013 lcd tv line-up.

  

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.