Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Optoma lanceert HD30 3D projector

Geschreven door
Geplaatst op15 mei 2013, 14:57 Categorie3D Projectors

Optoma heeft deze week nieuwe modellen aan het assortiment home cinema projectoren toegevoegd. Het eerste model is de nieuwe HD30 projector met 3D ondersteuning die geleverd wordt met 3D brillen. Daarnaast wordt ook HD25-LV met hoge lichtopbrengst geïntroduceerd.

Optoma HD30 3D projector

De HD30 onderscheidt zich volgens Optoma met een aantal toegevoegde technologieën die moeten zorgen voor een ultieme kleurweergave met een hoog contrast en hogere en diepere zwartwaarden. Net als de eerder gelanceerde HD25 en HD131X is de HD30 in staat om Full HD 3D materiaal weer te geven, maar bij deze projector worden nu standaard ook twee hoogwaardige 3D-brillen meegeleverd met RF-technologie.

De Optoma HD30 is voorzien van ‘Dynamic Black contrast technologie’ wat er voor moet zorgen dat de lampsterkte automatisch wordt aangepast voor ieder frame. Hiermee wordt volgens de fabrikant een contrast ratio bereikt van 25.000:1 met preciezere kleurbesturing. Daarnaast beschikt de 3D projector over ‘BrilliantColor multi-colour processing technologie’ waarmee een levendigere kleurweergave gerealiseerd moet worden. Ook is er ‘SRS WOW HD surround sound audio processing’ ingebouwd dat ervaren kan worden via de 16 Watts stereo speakers. Het geluid van de HD30 moet hierdoor natuurlijker klinken en heeft een groter en breder bereik dan conventioneel geluid. Daarnaast wordt de HD30 geleverd met standaard audio outputs om de conventionele en high-end audiosystemen aan te sluiten.

Optoma HD25-LV

De HD25-LV die wordt toegevoegd aan het 1080p Full HD gamma van Optoma beschikt over een hogere lichtopbrengst. Hiermee is de projector voor het kijken van films en sport events in daglicht, maar is vooral voor gaming op alle momenten van de dag in iedere omstandigheid of situatie inzetbaar. De projector is uitgerust met een helderheid van 3200 ANSI Lumen en een contrast van 20.000:1. Zowel de HD30 als de HD25-LV hebben een volledige reeks analoge en digitale ingangen, waaronder 2 x HDMI (v1.4a 3D).

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.