Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Goedkope ValueView 3D brillen voor Panasonic, Samsung en Sharp 3D TV’s

Geschreven door
Geplaatst op8 mei 2013, 16:18 Categorie3D Accessoires

Wanneer je op zoek gaat naar een 3D TV dan moet je er rekening mee houden dat er twee technieken voor de weergave van 3D materiaal zijn; passief 3D en actief 3D. Alle voordelen en nadelen van beide technieken hebben we al meerdere malen behandeld maar één van de belangrijkste verschillen zit hem in de 3D bril. Actieve 3D brillen zijn namelijk stukken duurder dan de passieve varianten.

ValueView 3D brillen

Gemiddeld betaal je voor een actieve 3D bril tussen de 50 en 100 euro en dat is een hoop geld wanneer je de hele familie van een bril wil voorzien. Het bedrijf ValueView wil daar verandering in brengen en zegt de eerste goedkope actieve 3D brillen te hebben gelanceerd. De ValueView 3D brillen zijn volgens het bedrijf compatibel met alle actieve 3D TV’s van Samsung, Panasonic en Sharp die gebruikmaken van Bluetooth of RF communicatie tussen TV en bril. Dit zijn voor Panasonic alle modellen van 2012 tot nu en voor Samsung alle modellen van 2011 tot nu.

25 dollar per stuk

De goedkope actieve 3D brillen zijn inmiddels via Amazon.com te koop voor een bedag van 25 dollar (19 euro) per stuk. Of de brillen ook via Nederlandse retailers aangeboden gaan worden is niet bekend. Daarbij is ook niet bekend hoe goed de brillen werken maar de fabrikant garandeert dat de communicatie en tv zonder problemen moet verlopen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.