Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Toshiba lanceert BDX5400KE en BDX4400KE 3D Blu-ray spelers

Geschreven door
Geplaatst op22 maart 2013, 11:33 Categorie3D Blu-ray

Toshiba heeft tijdens CES 2013 nauwelijks van zich laten horen maar deze week heeft het bedrijf haar line-up voor 2013 bekendgemaakt. De Japanse fabrikant komt met twee nieuwe 3D Blu-ray spelers, de BDX5400KE en BDX4400KE, welke beschikken over diverse Smart TV functies en een USB poort.

Toshiba BDX5400KE 3D Blu-ray speler

Het topmodel voor 2013 is de BDX5400KE Blu-ray speler. Dit model beschikt onder meer over 3D weergave, een ingebouwde wifi-module, Smart Blu-ray functies voor het online zoeken naar en downloaden van content, DLNA ondersteuning, de mogelijkheid om SD materiaal naar HD op te schalen, Miracast ondersteuning, een USB poort en ondersteuning voor HD audioformaten. De speler kan overweg met CD’s, DVD’s en (3D) Blu-ray discs. De speler heeft een zwart/zilverkleurig aluminum design meegekregen met verlichte touchcontrols.

Toshiba BDX4400KE 3D Blu-ray speler

Een stapje lager vinden we de BDX4400KE Blu-ray speler terug. Dit model beschikt over veel van dezelfde features als het topmodel maar moet het doen zonder de ingebouwde wifi-module en de Miracast ondersteuning. Wel biedt de speler ondersteuning voor 3D weergave, diverse Smart TV functies, een USB poort en ondersteuning voor HD audioformaten.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe Blu-ray spelers van Toshiba zijn leverbaar in het tweede kwartaal van 2013. De adviesprijzen zijn nog niet bekend.

Toshiba 2013 home cinema line-up

Een overzicht van alle Blu-ray spelers die Toshiba lanceert, inclusief alle specificaties en features, vind je in de Toshiba 2013 Blu-ray line-up. Toshiba komt ook met een groot aantal nieuwe HDTV’s welke je vind je in het 2013 home cinema overzicht.

  • Delen:

Reacties

  1. https://https://aracer.mobi/
    20 november, 2018 om 17:50

    Tener una cuenta corriente y un teléfono móvil.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.