Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Samsung 2013 3D Blu-ray spelers (BD-F7500, BD-F6500 en BD-F5500)

Geschreven door
Geplaatst op29 maart 2013, 12:25 Categorie3D Blu-ray

Samsung heeft eerder deze week de complete plasma TV line-up en LED TV line-up voor 2013 bekendgemaakt en bij al deze nieuwe modellen horen natuurlijk ook nieuwe Blu-ray spelers. De Koreaanse fabrikant introduceert dit jaar vier nieuwe Blu-ray spelers waarvan drie modellen met 3D weergave.

Samsung 2013 3D Blu-ray spelers

Het vlaggenschip model voor 2013 is de nieuwe BD-F7500 3D Blu-ray speler. Dit model is uitgerust met de meest high-end features, waaronder de mogelijkheid om HD content op te schalen naar de hoge 4K Ultra HD resolutie en toegang tot Samsung’s vernieuwde Smart TV platform. Ook biedt dit model de mogelijkheid om een receiver zonder 3D ondersteuning aan te sluiten middels een extra HDMI uitgang of de analoge 7.1-kanaals uitgangen.

Verder is de BD-F7500 uitgerust met ondersteuning voor HD audioformaten als Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio, de mogelijkheid om de speler te bedienen middels een applicatie voor je smartphone of tablet, een ingebouwd wifi module voor een draadloze internetverbinding, een USB poort voor het aansluiten van een USB opslagmedium, streaming via WiDi of DLNA en een web browser zodat je op groot scherm kunt surfen.

Samsung-BD-F5500

Een stapje lager vinden we de BD-F6500 3D Blu-ray speler. Dit model moet het doen zonder de mogelijkheid om HD materiaal om te zetten naar de 4K Ultra HD resolutie, de 7.1-kanaals analoge uitgangen en de extra HDMI aansluiting. Wel is er toegang tot Samsung’s Smart TV platform, kan de speler verbonden worden met het internet middels wifi en zijn er verschillende mogelijkheden om content te streamen vanaf andere apparaten in het thuisnetwerk.

Het eerste model in de line-up dat beschikt over 3D ondersteuning is de BD-F5500. Deze 3D Blu-ray speler is niet uitgerust met het Smart TV platform en moet het ook doen zonder de smartphone remote applicatie, de wifi functie en de web browser. Verder beschikt de speler wel over ondersteuning voor Dolby TrueHD materiaal, een ethernetpoort, een USB poort en een digitaal coaxiale uitgang.

Meer informatie

Een overzicht van alle specificaties en prijzen, ook van de modellen zonder 3D ondersteuning, vind je in het Samsung 2013 Blu-ray speler overzicht. Een overzicht van alle home cinema producten die Samsung dit jaar op de markt brengt vind je in het 2013 home cinema overzicht.

Laagste prijzen

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.