Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Panasonic TX-P55ST60E (ST60 serie) 3D plasma TV review

Geschreven door
Geplaatst op16 maart 2013, 18:36 Categorie3D plasma reviews

Panasonic komt dit jaar met vier nieuwe plasma TV series die beschikken over 3D weergave, waaronder de ‘budget’ ST60 plasma TV serie. De modellen in deze serie moeten het doen zonder high-end features als een TouchPad afstandsbediening en THX certificering maar zijn volgens Panasonic ideaal voor diegenen die puur op zoek zijn naar een goede beeldkwaliteit.

De Panasonic ST60 serie modellen beschikken onder meer over een Full HD plasma display met Infinite Black Pro paneel, 2500 Focused-field Drive, actieve 3D weergave met één meegeleverde actieve 3D bril, toegang tot Panasonic’s vernieuwde Smart Viera platform, diverse streamingmogelijkheden, de mogelijkheid om de TV te bedienen middels de Viera Remote applicatie en ingebouwd wifi. Daarnaast krijgen alleen de modellen in de ST60 serie de Touch Pen standaard meegeleverd.

Panasonic ST60 serie review

De afgelopen week hebben we deze plasma TV van Panasonic uitgebreid mogen testen en waren aardig onder de indruk. Zo heeft Panasonic het Smart TV platform flink weten te verbeteren met de toevoeging van My Home Screen, krijg je veel mogelijkheden met de nieuwe Viera Remote applicatie en is ligt beeldkwaliteit op boven gemiddeld niveau. Alle ervaringen en conclusies vind je in de Panasonic TX-P50ST60 (ST60 serie) review op Homecinema Magazine.

Bekijk ook de complete Panasonic 2013  plasma TV line-up. • Delen:

Reacties

 1. Dave
  01 april, 2013 om 0:11

  Hallo,
  Wil graag een nieuwe led smart tv kopen. Kijk naar philips, samsung en panasonic. Lees veel recensies over philips en samsung die ik eigenlijk niet wil lezen. Veel problemen met software, waas bij snelle beelden. Wil circa 1200-1500 euro betalen. Wat is op dit moment een goede keuze voor mijn geld?

 2. Aad
  17 maart, 2013 om 1:40

  Ik wil mijn 6 jaar oude panasonic plasma vervangen. De gt 50 kost ongeveer 1100 euro. Deze nieuwe st60 kost 1200 euro. Voor mij telt alleen de beeldkwaliteit in 2D, de rest vind ik niet belangrijk, want het gaat me om het scherm. Wat vinden jullie dan de beste koop? Gt 50 of nieuwe st 60?

  • Martijn Chel
   17 maart, 2013 om 11:31

   Zie onze reviews, daar staan de GT50 en ST50 (modellen van vorig jaar) ook in. De GT50 is dan de beste keuze.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.