Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Jurassic Park 3D TV commercials verschijnen online

Geschreven door
Geplaatst op13 maart 2013, 17:09 Categorie3D Blu-ray

Jurassic Park was in 1993 een grote hit en met de huidige 3D hype en de trend dat filmstudio’s al hun klassiekers naar 3D omzetten kan een 3D versie van Jurassic Park natuurlijk niet ontbreken. De blockbuster van Steven Spielberg, met onder meer Jeff Goldblum en Samuel L. Jackson in de hoofdrollen, verschijnt binnenkort in drie dimensies in de bioscoop.

Jurassic Park 3D

In de VS wordt Jurassic Park 3D begin april in de bioscopen verwacht en tegen het einde van de maand wordt ook de 3D Blu-ray versie in de winkels verwacht. Of de film ook in drie dimensies naar de Nederlandse bioscopen komt is nog niet bekend. Wel moet de 3D Blu-ray versie later dit jaar in de winkels verschijnen. Onderstaande commercials zijn deze week gepubliceerd om je alvast een voorproefje te geven, al wordt er behalve de ‘3D’ toevoeging in de titel weinig nieuws getoond.

Jurassic Park 4

Er wordt overigens ook al aan een vierde deel van de Jurassic Park serie gewerkt. Jurassic Park 4 zal in de zomer van volgend jaar in de Amerikaanse bioscopen verschijnen en wordt in 3D opgenomen en uitgebracht. Wanneer de film in Nederland in première gaat is nog niet duidelijk. Wel duidelijk is dat Steven Spielberg de film produceert.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.