Panasonic 2013 3D LED TV line-up (WT60, DT60, FT60 en ET60 series)

12 februari 2013 3 Minuten 3 Reacties
Panasonic-WT60

Net als vorig jaar zet Panasonic dit jaar in op zowel plasma als LCD. De Japanse fabrikant heeft eerder reeds haar complete 3D plasma TV line-up voor Europa bekendgemaakt en in dit artikel kijken we naar de 2013 3D LCD TV line-up. In de line-up zien we de opvolgers van de WT50 en DT50 series terug maar ook de nieuwe FT60 serie en de ET60 instapserie.

Dit artikel is een samenvatting met alleen producten die over 3D ondersteuning beschikken. Een overzicht van alle modellen, specificaties, en prijzen vind je in het Panasonic 2013 LED TV overzicht op Homecinema Magazine.

Panasonic 2013 3D LED TV series

Panasonic heeft ten opzichte van 2012 één belangrijke verandering doorgevoerd; alle nieuwe modellen zijn namelijk voorzien van passieve 3D weergave welke ook door onder meer LG en Philips gebruikt wordt. Dit houdt ook in dat je de goedkopere en lichtere 3D brillen meegeleverd krijgt. In tegenstelling tot de 3D plasma TV series van Panasonic beschikken de LED TV series alleen over passief 3D. Wel beschikken alle modellen nog steeds over 2D naar 3D conversie.

In 2013 komt Panasonic met vier nieuwe 3D LED TV series; de WT60, DT60, FT60 en ET60 serie. Alle modellen in deze series zijn uitgerust met een IPS LCD display voor wijde kijkhoeken en Edge Lit LED achtergrondverlichting voor diepe zwartwaarden en een hoog contrast. Ook beschikken alle modellen over Panasonic’s vernieuwde Smart TV platform met het My Home Screen dashboard, en Swipe and Share 2.0 waarmee content vanaf een smartphone of tablet naar de TV gestreamd kan worden. Ook is het mogelijk content van TV naar de tablet of smartphone te streamen.

Panasonic WT60 serie

De drie hoogste series, de WT60, DT60 en FT60, beschikken over een krachtige Hexa processor waarmee multitasken binnen het Smart TV platform eenvoudig moet zijn. Ook moet deze processor bijdragen aan een betere beeldkwaliteit. Daarnaast heeft Panasonic de WT60 en DT60 modellen uitgerust met twee tuners waardoor je opnamen kunt maken op een aangesloten USB harddisk terwijl je naar een andere zender kijkt. Ook is het mogelijk een ander kanaal dan op TV gekeken wordt de streamen naar een tablet of smartphone.

Panasonic DT60 serie

De WT60 en DT60 series beschikken daarnaast over een vernieuwde Touch Pad Controller afstandsbediening, isfccc kalibratiemogelijkheden, een Ultraslim design en spraakbediening waarmee simpele taken als het veranderen van kanaal of volume uit te voeren zijn. De WT60 serie beschikt daarnaast nog over een ingebouwde camera met gezichtsherkenning en de mogelijkheid om Skype gesprekken te voeren. Bij de WT60 en DT60 series worden vier 3D brillen meegeleverd, terwijl de FT60 en ET60 serie modellen het met twee brillen moeten doen.

Alle specificaties, prijzen en modellen

Een overzicht van alle specificaties, features, modellen, formaten en prijzen van de hierboven genoemde LED TV series vind je in het Panasonic 2013 LCD/LED TV overzicht op Homecinema Magazine. Voor een compleet overzicht van alle plasma TV’s, LCD TV’s, Blu-ray spelers, media streamers en home cinema systemen die Panasonic in 2013 lanceert kun je terecht in ons 2013 Home cinema overzicht.

Selectie laagste prijzen

Reacties (3)