Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Bang & Olufsen lanceert nieuwe en lichtere 3D brillen

Geschreven door
Geplaatst op9 februari 2013, 13:04 Categorie3D Accessoires

Bang & Olufsen heeft de afgelopen twee jaar verschillende TV series uitgerust met 3D weergave, waaronder de BeoVision plasma TV’s en de BeoVision LCD TV’s, maar de Deense fabrikant had nog geen eigen 3D brillen. Deze week heeft B&O haar eerste eigen 3D brillen gelanceerd die de 3D ervaring volgens het bedrijf comfortabeler moeten maken.

Bang & Olufsen 3D brillen

De nieuwe 3D brillen van Bang & Olufsen maken net als de eerdere brillen gebruik van de actieve 3D techniek maar zijn volgens de fabrikant een stuk lichter en beschikken over siliconen onderdelen. Hierdoor zijn de brillen comfortabeler te dragen en moet de 3D ervaring volgens de fabrikant geoptimaliseerd worden. De brillen zijn actief en beschikken dus over een eigen batterij. Deze kan middels een USB kabel opgeladen worden door de bril bijvoorbeeld op de USB poort van een BeoVision TV aan te sluiten.

Prijs en beschikbaarheid

De nieuwe 3D brillen van Bang & Olufsen moeten binnenkort voor iets minder dan 100 euro te koop zijn bij de geautoriseerde B&O winkels. Bij nieuwe modellen worden de brillen standaard meegeleverd.

Via: FlatpanelsHD

  • Delen:

Reacties

  1. Paul Tebrunsvelt
    25 juli, 2020 om 18:25

    waar kan je de 3 D brillen van Bang & OLUFSEN kopen

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.