Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Acer lanceert H6510BD budget projector voor de echte 3D liefhebber

Geschreven door
Geplaatst op21 februari 2013, 17:19 Categorie3D Projectors

Wanneer je graag 3D content bekijkt maar de voorkeur geeft aan een 3D projector in plaats van een TV dan kom je vaak uit op de wat duurdere modellen. Acer brengt nu echter een projector op de markt die volgens de fabrikant compleet geoptimaliseerd is voor een perfecte 3D ervaring en niet teveel kost.

Acer H6510BD projector

De Acer H6510BD projector beschikt over een weergave in Full HD 1080p resolutie en biedt ondersteuning voor Blu-ray 3D, DLP 3D en Nvidia 3DTV Play materiaal. Je kunt de projector dus een eenvoudig aan je PC, game console of 3D Blu-ray speler koppelen en 3D content weergeven. Daarnaast is de projector voorzien van een 3000 ANSI-lumen helderheid, een 10.000:1 DynamicBlack contrastverhouding, de Color Boost II + technologie en een speciale ExtremeEco modus waarmee volgens Acer 70 procent minder energie verbruikt wordt. Dit moet ook zorgen voor een verlengde levensduur van de lamp.

Ook is de projector uitgerust met 2D naar 3D conversie voor al het materiaal dat via de HDMI poorten binnenkomt. Wat betreft de overige aansluitingen beschikt de Acer H6510BD over onder meer een analoge RGB/component input, een VGA poort, S-Video en composiet video.

Prijs en beschikbaarheid

De Acer H6510BD projector is inmiddels te koop in Nederland voor een prijs vanaf 799 euro.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.