Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Topgun 3D Blu-ray verschijnt in februari, na IMAX 3D release

Geschreven door
Geplaatst op14 januari 2013, 17:11 Categorie3D Films

We zien steeds vaker filmklassiekers omgezet worden naar 3D. Zo komt het populaire eerste deel van Jurassic Park nogmaals uit in 3D en is Titanic onlangs als 3D Blu-ray verschenen. Een andere klassieker die binnenkort in drie dimensies te zien zal zijn is Topgun. De film, met in de hoofdrol Tom Cruise, verschijnt in IMAX 3D en daarna als 3D Blu-ray film.

Topgun 3D

Filmstudio Paramount heeft deze week bekendgemaakt dat het de film Topgun uit 1986 in 2013 nogmaals zal uitbrengen, maar dan in 3D en een opnieuw gemasterde 2D versie. In de VS zal de film in februari zes dagen lang in diverse IMAX 3D theaters te zien zijn en niet lang daarna wordt de 3D Blu-ray disc van de film in de winkels verwacht. Tony Scott, regisseur van de film, heeft zelf toezicht gehouden op de remastering en de conversie. Volgens de studio moet de toegevoegde diepte zorgen voor meer zichtbare details tijdens de luchtgevechten, zowel in shots op afstand als in close-ups.

De 3D Blu-ray disc van de film bevat naast de 3D versie ook een opnieuw gemasterde 2D versie. In de VS is de film bij Amazon reeds te pre-orderen voor een prijs van 19.96 dollar. Wanneer de film in de Nederlandse winkels verschijnt is nog niet bekend.

3D films in 2013

Dit jaar verschijnen er gelukkig nog een groot aantal andere native 3D en geconverteerde 3D films. In dit artikel vind je een overzicht van alle films die we in 2013 kunnen verwachten.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.