Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Star Wars 3D re-releases voor onbepaalde tijd uitgesteld

Geschreven door
Geplaatst op29 januari 2013, 19:26 Categorie3D Films

Het eerste deel van de populaire Star Wars reeks, Star Wars: Phantom Menace, werd begin vorig jaar gelanceerd maar de echte fans wachten nog steeds op deel twee en drie. Deze delen zouden dit jaar nog in drie dimensies verschijnen maar blijken nu voor onbepaalde tijd uitgesteld te zijn. De reden voor de vertraging is dat Lucasfilm zich de komende tijd wil focussen op de nieuwe film in de Star Wars reeks, Star Wars: Episode VII.

Lucasfilm, inmiddels onderdeel van Disney, gaf vorig jaar aan dat in de herfst van 2013 Star Wars: Episode II – Attack Of The Clones en Episode III – Revenge Of The Sith in 3D uitgebracht zouden worden maar tegelijkertijd zou er aan een nieuwe film gewerkt worden. Echter werd tussentijds duidelijk dat het eerste deel niet bijzonder positief ontvangen werd. Het 3D effect zou te subtiel zijn. Lucasfilm heeft nu besloten zich volledig te focussen op de release van de nieuwe Star Wars film die in 2015 moet verschijnen. Deze wordt geregisseerd door J.J. Abrams, bekend van onder andere de TV serie Lost en de Star Trek film uit 2009.

Wanneer de 3D re-releases van de eerdere delen verschijnen is helaas nog niet duidelijk.

 • Delen:

Reacties

 1. Bluevoice
  29 januari, 2013 om 23:47

  “Het eerste deel van de populaire Star Wars reeks, Star Wars: Phantom Menace, is al een tijdje in 3D te koop”
  Volgens mij is deze nog niet te koop. Als jullie een winkel weten waar deze te koop is, houd ik mij aanbevolen.

  • Martijn Chel
   29 januari, 2013 om 23:52

   Je hebt gelijk! Ik was in de veronderstelling dat deze al te koop was aangezien Panasonic de combi vorig jaar aanbood.

   • Bluevoice
    29 januari, 2013 om 23:59

    Volgens mij is de Panasonic special ook nooit uitgebracht.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.