Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Marvel Comics brengt meer superhelden in 3D naar de bioscoop

Geschreven door
Geplaatst op21 januari 2013, 18:24 Categorie3D Films

We wisten al dat 2013 op het gebied van 3D films een mooi jaar gaat worden met een hoop nieuwe films die in 3D opgenomen worden of in postproductie naar de derde dimensie omgezet worden. Maar de komende jaren kunnen we van 3D films blijven genieten want Marvel Comics heeft deze week laten weten een groot aantal films in 3D uit te zullen brengen.

Marvel films in 3D

Marvel Comics, bekend van diverse superhelden films, heeft deze week haar plannen bekendgemaakt voor de komende jaren. De filmstudio Marvel Studios komt de komende jaren met een groot aantal films die gebaseerd zijn op de verhalen waarin superhelden de hoofdrol spelen. Tot nu toe heeft Marvel al films als Thor en Captain America in drie dimensies uitgebracht en deze trend wordt in ieder geval tot en met 2015 doorgezet.

Marvel heeft bevestigd dat in ieder geval Iron Man 3, Thor: The Dark World, Captain America: The Winter Soldier, Guardians of the Galaxy, The Avengers 2 en Ant-Man in 3D uitgebracht zullen worden. Het is echter niet duidelijk of deze films in 3D opgenomen zullen worden of dat de studio er voor kiest de films na opnamen in postproductie een extra dimensie mee te geven. Iron Man 3 is de eerste film die verschijnt, in mei van dit jaar. Ant-Man is de laatste film in de serie en moet in november 2015 in de bioscopen verschijnen.

Bekijk al het nieuws in ons 3D films archief.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.