Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Jurassic Park komt eind april naar 3D Blu-ray

Geschreven door
Geplaatst op28 januari 2013, 16:22 Categorie3D Films

We zien de laatste maanden steeds vaker dat filmklassiekers die het ooit erg goed gedaan hebben nogmaals worden uitgebracht maar dan in 3D. Filmstudio’s investeren een hoop geld in het naar 3D laten omzetten van films en daarom krijgen de kaskrakers natuurlijk de voorkeur. Een van de films die we binnenkort in 3D kunnen verwachten is Jurassic Park.

Eind vorig jaar werd bekend dat Jurassic Park, de eerste film in de Jurassic Park serie die in 1993 uitgebracht werd, nog voor de zomer van 2013 in de bioscopen zou verschijnen en vandaag is bekendgemaakt dat de 3D Blu-ray versie van de film vanaf eind april in de winkels moet liggen. Het gaat hier echter wel over de Amerikaanse markt waar de film vanaf 5 april in de bioscopen zal verschijnen. Of de film naar de Nederlandse bioscopen komt en wanneer de 3D Blu-ray versie in Nederland te koop zal zijn is nog niet bekend.

Jurassic Park 4

Er wordt overigens ook al aan een vierde deel van de Jurassic Park serie gewerkt. Jurassic Park 4 zal in de zomer van volgend jaar in de Amerikaanse bioscopen verschijnen en wordt in 3D opgenomen en uitgebracht. Wanneer de film in Nederland in première gaat is nog niet duidelijk. Wel duidelijk is dat Steven Spielberg de film produceert.

Via: The Verge

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.