Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Jurassic Park 4 volgende zomer in 3D naar de bioscoop

Geschreven door
Geplaatst op12 januari 2013, 12:15 Categorie3D Films

Eind vorig jaar werd bekend dat de originele Jurassic Park film dit jaar nogmaals in de bioscoop zal verschijnen maar dan in 3D. Bezoekers kunnen in de VS in de maand april een week lang genieten van een van de meest succesvolle films tot nu toe, geconverteerd naar drie dimensies. Er is echter meer goed nieuws want er komt een Jurassic Park 4 film aan, in 3D.

Jurassic Park 4 in 3D

Filmstudio Universal heeft gisteren bekendgemaakt dat Jurassic Park 4, het vierde deel van de succesvolle Jurassic Park serie, volgend jaar zomer in de Amerikaanse bioscopen zal verschijnen. Wanneer de film in Nederland in première gaat is nog niet duidelijk. Er zijn nog maar weinig details vrijgegeven over de film maar het script wordt geschreven voor Rick Jaffa en Amanda Silver, en het is al bevestigd dat alles in 3D opgenomen en uitgebracht zal worden. Steven Spielberg, regisseur van de eerste twee Jurassic Park delen, zal de film gaan produceren.

3D films in 2013

Volgend jaar verschijnen er gelukkig nog een groot aantal andere native 3D en geconverteerde 3D films. In dit artikel vind je een overzicht van alle films die we in 2013 kunnen verwachten.

Via: The Verge

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.