Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

BenQ onthult twee nieuwe 1080p 3D projectors tijdens CES 2013

Geschreven door
Geplaatst op11 januari 2013, 18:39 Categorie3D Projectors

BenQ heeft tijdens CES 2013 geen grote persconferenties gehouden maar het bedrijf heeft wel een aantal nieuwe producten meegenomen om aan de pers te tonen. Zo heeft BenQ deze week twee 3D projectors gelanceerd die geschikt zijn voor de thuisbioscoop. Beide modellen, de W1070 en W1080ST, kunnen een Full HD beeld weergeven en beschikken over de actieve 3D techniek.

Beide projectors zijn uitgerust met de DLP Dark Chip 3 die ook in high-end modellen gebruikt wordt en moet zorgen voor een optimale beeldkwaliteit. Beide projectors bieden daarnaast ondersteuning voor alle populaire standaarden en formaten, waaronder Nvidia 3DTV Play en DLP Link, ondersteunen dual-HDMI, hebben een contrast van 10.000:1, zijn ISF gecertificeerd en beschikken over ingebouwde 2 Watt stereo speakers. De W1080ST biedt een beeld van meer dan 100 inch groot van een afstand van ongeveer 2 meter, beschikt over een “Auto Blank” modus waarmee licht output geblokkeerd wordt zodra iets zich voor de lens begeeft en kan middels verschillende instellingen naar eigen wens afgesteld worden.

De BenQ W1070 en W1080ST zijn inmiddels beschikbaar in de VS voor een adviesprijs van respectievelijk 1.099 en 1.299 dollar. Of en wanneer de projectors naar Nederland komen is nog niet bekend.

Via: Engadget

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.