Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Twee nieuwe X-Men films komen in 3D naar de bioscoop

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2012, 16:46 Categorie3D Films

Het leek er even op dat filmstudio’s vaker afzagen van het uitbrengen van een film in 3D maar gelukkig zien we de laatste tijd weer heel wat interessante aankondigingen van nieuwe 3D films voorbij komen. Deze week heeft 20th Century Fox bekendgemaakt dat er twee nieuwe X-Men films op stapel staan en dat beiden in drie dimensies naar de bioscoop zullen komen.

X-Men films in 3D

20th Century Fox geeft aan dat de nieuwe X-Men films ‘The Wolverine‘ en ‘X-Men: Days of Future Past‘ in 3D naar de bioscoop zullen komen. Dit is de eerste keer dat de mutanten in drie dimensies naar de bioscoop komen, voorgaande X-Men films werden allemaal in 2D uitgebracht. Er gaan zelfs geruchten dat de nieuwe films met een frame rate van 48 frames per seconden geschoten worden, maar kijkend naar de reacties van bezoekers van de nieuwe Hobbit film is dat misschien geen verstandige keuze.

The Wolverine wordt helaas niet in 3D opgenomen maar wordt in postproductie omgezet naar 3D dimensies. Het is echter een goed teken dat filmstudio’s toch voldoende meerwaarde in de derde dimensie zien, ondanks de hoge productiekosten. The Wolverine wordt in de zomer van 2013 in de Amerikaanse bioscopen verwacht, X-Men: Days of Future Past volgt een jaar later. Wanner de films exact in de Nederlandse bioscopen verschijnen is nog niet bekend.

Via

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.