Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

The Queen doet haar kersttoespraak in 3D

Geschreven door
Geplaatst op10 december 2012, 15:24 Categorie3D uitzendingen

Het is in Nederland slecht gesteld met het aanbod van 3D uitzendingen, in landen om ons heen zijn ze al een stuk verder. Zo wordt in het Verenigd Koninkrijk de kersttoespraak van Queen Elizabeth in 3D uitgezonden. Hiermee is ‘The Queen’ het eerste lid van de koninklijke familie die in 3D dimensies in de huiskamer te zien zal zijn.

Afgelopen vrijdag is de kersttoespraak van Queen Elizabeth al in 3D opgenomen door BSkyB en deze zal later deze maand te zien via de BBC en iTV. De verwachting is dat de toespraak zich vooral zal richten op de Olympische Spelen en de ‘Diamond Jubilee’. De koninklijke had al eerder een primeur kunnen hebben, maar Prins William en Kate Middleton zouden het in 3D uitzenden van hun trouwerij geweigerd hebben.

De kersttoespraak is niet de enige 3D content die in de Engelse huiskamers te zien is. In de UK worden onder meer bepaalde voetbalwedstrijden en films in drie dimensies uitgezonden. De BBC heeft zelfs meerdere series en films op stapel staan die in 3D uitgezonden zullen worden. In Nederland is er nauwelijks aanbod van 3D series, films of sportevenementen in de dagelijkse programmering. De beste manier om in Nederland aan 3D content te komen is via de Video on Demand diensten.

Lees meer over 3D programma’s die je in Nederland kunt kijken.

Via: Whathifi

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.