Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

LG 84LM960V 4K Ultra HD TV nu te koop in Nederland voor 14.999 euro

Geschreven door
Geplaatst op19 december 2012, 19:43 Categorie3D lcd

Het heeft even geduurd maar LG’s gigantische 84 inch Ultra HD TV, de 84LM960V, is eindelijk te koop in Nederland. Je moet er wel flink voor sparen want voor de hoge resolutie en het grote display betaal je maar liefst 14.999 euro. Maar, dan ben je wel een van de weinigen in Nederland die kan zeggen een 4K Ultra HD TV te hebben.

LG 84LM960V Ultra HD TV

De LG 84LM960V is zoals de naam aangeeft onderdeel van de LM960V serie, de high-end serie van de fabrikant. Het model beschikt dan ook over alle features die je maar kunt wensen en voegt daar de hoge Ultra HD resolutie nog aan toe. Als we kijken naar de specificaties dan zien we onder meer een LCD paneel met een resolutie van 3.840 bij 2.160 pixels, Edge Lit LED achtergrondverlichting, passieve Cinema 3D weergave met passieve 3D brillen, 2D naar 3D conversie, een 800Hz beeldtechniek, een ingebouwde camera, ingebouwd Wifi, drie USB poorten, vier HDMI ingangen, LG’s Magic Remote afstandsbediening en toegang tot het Smart TV platform van de fabrikant.

Er zijn alleen twee belangrijke problemen waar dit model mee te maken heeft. Het prijskaartje van 14.999 euro erg fors maar daar zou je nog mee kunnen leven als je de meest indrukwekkende plaatjes in 4K Ultra HD resolutie kunt bekijken. Het tweede probleem heeft hier direct mee te maken want er is nog nauwelijks tot geen 4K Ultra HD content te koop of te vinden. Je bent dus aangewezen op demomateriaal van de fabrikant zelf en zult moeten afwachten of en welke films er in deze hoge resolutie uitkomen.

LG 84LM960V kopen

Mocht je interesse hebben in de LG 84LM960V Ultra HD TV dan kun je voor een prijs van 14.999 euro terecht bij onder meer BCC en Franklin.

Wil je meer weten over de nieuwe resolutie lees dan het artikel ‘4K (Ultra HD): Alles dat je moet weten • Delen:

Reacties

 1. Virin Ramcharan
  28 december, 2012 om 16:19

  Ik had hem vandaag gezien bij de Media Markt in Rotterdam Centrum.
  Het beeld is echt heel mooi en dat vindt bijna iedereen wel die er langskomt.
  De prijs is volgens mij wel waard want je kan NOS, RTL XL, Veronica, SBS en meer er opzetten.
  Jammer dat er geen camera voor Skype er op zit.

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.