Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste 3D-apparatuur

Axe gebruikt 3D video om twee verschillende verhalen te vertellen

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2012, 14:26 Categorie3D video

Bij de weergave van 3D content worden normaal gesproken twee licht afwijkende beelden tegelijkertijd of na elkaar getoond zodat je hersenen hier een 3D beeld van kunnen maken. Je kunt echter met het gebruik van een 3D bril deze weergave ook voor andere doeleinden gebruiken. Zo vertelt Axe twee verschillende verhalen in één video wanneer je een 3D bril opzet.

Axe 3D video campagne

Axe heeft al vaker innovatieve en opvallende manieren bedacht om de bekende deodorant onder de aandacht te brengen en deze keer, voor de Axe ‘Young/Mature’ campagne, wordt gebruikgemaakt van de 3D techniek. Het is een wat oudere stereoscopische 3D techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van de rood/blauwe 3D brillen die we tientallen jaren geleden al hadden, maar het effect is datgene dat de campagne interessant maakt.

Wanneer je namelijk een simpele rood/blauwe 3D bril opzet bij het kijken van onderstaande video zie je twee verschillende verhalen. Wanneer je je linkeroog dicht houdt zie je een verhaal van een jonge vrouw terwijl je wanneer je je rechteroog dicht houdt het verhaal van een oudere vrouw ziet. Zo kan voor elke doelgroep met een andere voorkeur een specifiek verhaal getoond worden.

3D technieken

Meer over de rood/blauwe (of rood/groene) stereoscopische 3D techniek en andere 3D technieken lees je op deze pagina.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.